hranitelna-dobavka-A-19

Спечели 2 кутии от хранителна добавка А-19

Страхотна новина!
Включете се в нашата игра от 5 до 11 април!
 Партньорите ни А-19 предоставиха 6 кутии от хранителната си добавка за Вас. Ние ще ги раздадем под формата на игра. Участвайте в нея и трима от вас ще спечелят по 2 кутии от хранителна добавка А-19.
Условията за участие са:
2. Сподели в своята страница поста на играта.
3. Напиши коментар под поста – Участвам!
Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение, кога могат да получат наградите си от офиса ни в София /между 12 и 18 април/.
Нека ви разкажем сега и за А-19.
Слюнката има изключителни защитни свойства и не случайно тялото ни отделя между 1-1.5 литра от нея дневно. Животните ближат раните си и така чрез слюнката спират размножаването на бактериите и другите патогени и лекуват болното място. Антимикробната активност на слюнката се дължи на естествено съдържащите се в нея белтъчни структури, една от които е слюнченият имуноглобулин А (sIgA), който се „залепва“ за вируса или бактерията, блокира го и пречи за по-нататъшното му проникване в организма. А-19 подпомага естествените механизми на синтез именно на тези имуноглобулини в слюнката.
А-19 представляват таблетки за смучене. Те не съдържат захар и са подходящи за диабетици. Може да се приемат по всяко време на деня. А-19 е патентована марка, произвежда се в България от български суровини. Всяка партида подлежи на строг контрол и се изпитва в акредитирана лаборатория. А-19 може да купите на място в аптеките или да поръчате онлайн от аптеките, посочени на сайта на А-19.
 
Екипа на dobavki.info Ви пожелава успех в играта! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *