Ключови думи включващи хранителни добавки при търсенето за 2021-ва година в Google

Честита Нова Година! Екипа на dobvki.info ви пожелава много здраве, щастие и успехи през новата 2022-ра година!

Изпратихме старата година, сега е време да направим равносметка за търсенето в Google по ключова дума „хранителни добавки“ през последните 12 месеца. Използвайки тази информация може да проследите интересите на хората и да подобрите Search Engine Optimization на сайта си.

С най-висока честота на търсене без изненада е думата „хранителни добавки“ със средно 5000 търсения на месец.

Следват високо честотните думи с 500 търсения на месец, като: „фитнес добавки”, “азотни бустери”, “хранителни добавки за прочистване на кръвоносните съдове”, „хранителна добавка за стави“, „най добрата хранителна добавка за сърце“, „хранителна добавка за черен дроб“. Продължава и високото търсене по ключова дума „хранителни добавки за отслабване“, в тази категория се появява и противоположната й „хранителни добавки за качване на килограми за жени“. Представляваща интерес за собствениците на онлайн магазини макар и доста обща е ключовата дума „сайтове за хранителни добавки“.

После се нареждат и по-ниско честотните със средно 50 търсения на месец. Някои от тях са: “най добрата хранителна добавка за очи”, “хранителни добавки за простата”, “хранителни добавки за черен дроб”, “хранителни добавки за стави с колаген”, “най добрите хранителни добавки за коса”, “най добрата добавка за изгаряне на мазнини”. В сферата на фитнес добавките и онлайн магазините представляват интерес следните думи: “добавки за фитнес”, “фитнес добавки за отслабване”, “фитнес добавки за мускулна маса”, “фитнес хранителни добавки”, “фитнес добавки за жени”, “фитнес добавки онлайн”, “сайт за фитнес добавки”.

Пълният списък, който включва 609 думи за периода от 01 декември 2020 – 30 ноември 2021, може да изтеглите от ТУК.

Екипа на dobavki.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *